SKATA SWEDEN

Skata Sweden är ett filmproduktionsbolag som verkar runt om i Åre och i Stockholm.  Genom sin passion satsar Skata Sweden på att skapa underhållande filmer som inspirerar andra till att finna glädjen i rörelse. Skata har jobbat med många stora varumärken och jättar som Houdini och ICA. De filmar även skid- och företagsevents och är experter på att levera!

Skata Sweden har vidare varit med och startat verksamheten MadFriday som lär ut akrobatik, parkour och dans till barn och unga i Åre. Skata Sweden filmade under träffarna och verksamheten har växt och grenat sig till ett flertalet andra verksamheter i Åre för barn och unga.

Juryns motivering:
”Skata Sweden känns som ett genuint företag där passionen för film och rörelse står i centrum, vilket syns i deras resultat. Skatas videos håller hög kvalité och känslan av lekfullhet och äkthet kommer fram i allt de gör!”

http://www.skatasweden.se/