Finalen av Sveriges Ungdomsentreprenör 2016

Ett möte mellan unga talanger och de hetaste företagen just nu!

I år blir finalen av Sveriges Ungdomsentreprenör ett exklusivt mingel med handplockade talanger och utvalda företag. Fryshuset vill skapa en plattform där unga människor och företag möts för att inspirera till samarbeten inom entreprenörskap och arbetsliv. Vi vill bygga broar, riva murar och skapa möten mellan personer som sällan möts. Vi jobbar för ett mer öppet och inkluderande samhälle där mångfald på den svenska arbetsmarknaden är en självklarhet och där mötet i sig är ett verktyg för att nå dit.

Vill du mingla med up & coming entreprenörer, unga streetsmarta ledare och de hetaste företagen just nu? Vill du vara med när vi avslöjar vinnarna i  Sveriges Ungdomsentreprenör 2016

Maila sue@fryshuset.se och berätta kort om vem du är och varför just du ska få en av platserna till minglet. Vi går igenom intresseanmälningarna löpande och återkommer med inbjudan i mån av plats (platserna är begränsade).  Du som tävlar i Sveriges Ungdomsentreprenör kommer få en inbjudan till eventet när tävlingen är avslutad!

Är du journalist, bloggare, instagrammare eller poddare – ansök om presspass genom att maila sue@fryshuset.se. Ange ”presspass” i rubriken. 

När: 17 november kl. 17.30
Var: Klubben Fryshuset, Mårtendalsgatan 2-8, Hammarby Sjöstad