On Time By Josefsson UF

Känner du att din tid inte räcker till? Idag är den största majoriteten beroende av tiden och många känner att tiden inte räcker till,  Watches by Josefsson UF vill se till att du håller koll på din värdefulla tid med stil. Detta görs genom att erbjuda stilrena klockor som snabbt lyfter looken både för män och kvinnor. I en hektiskt vardag har tiden absolut övergått till att bli en bristvara som allt för ofta inverkar på våra dagliga val. Vidare är dagens samhälle i fokus utifrån individnivå till kollektiv nivå där hållbar utveckling i hälsa, jobb och miljömedvetenhet är en viktig dynamisk process. Omständigheterna i konsumentens vardag utgår från miljöengagemang och hälsa som är växande tendenser. Därför är våra stilrena klockor lösningen på din tids utmaning. Våra klockor  kommer få dig att se skarp och tidlös ut.

Försäljningen kommer huvudsakligen ske via webbshop, socialt nätverk och utställningar.