La Belle UF

Gillar du att ha ordning och reda?

La Belle UF är först ut på marknaden med att tillverka en box där det går att förvara sina bindor, tamponger och trosskydd på ett och samma ställe. Med vår box kommer det inte längre vara oreda bland mensartiklarna i badrummet. Boxen kommer att bestå av olika fack anpassade efter de olika artiklarnas storlekar så att det på ett snyggt och organiserat sätt går att samla alla menasartiklar på ett och samma ställe. Vi har valt att fokusera på en stilren design och har efter våra fältundersökningar kunnat anpassa lådans design efter våra potentiella kunders önskemål. Det visade sig att 82% av de kvinnor som vi talade med önskar att ha en neutral färg i sina badrum. Utifrån detta har vi då valt att göra en vit låda i trä. Locket ska bestå av ett frostat glas för att skapa en mer diskret känsla. Vår revolutionerande låda kommer förutom sin praktiska användning även vara en snygg detalj i varenda badrum.

Förutom att vi hjälper kvinnor att i hemmet kunna förvara sina mensartiklar på ett strukturerat, stilrent och praktiskt sätt kommer vi även att hjälpa dessa kvinnor när de inte befinner sig i sina hem. Vi ska nämligen sälja vår box till olika företag och organisationer. Genom att ett företag köper vår box kan de på sina toaletter erbjuda kvinnliga kunder, medarbetare eller övriga kvinnor mensartiklar ifall mensen skulle komma när kvinnan till exempel är på jobbet, på en restaurang eller i någon annan situation där ett behov av mensskydd kan uppstå. Vår box blir ett steg närmare ett mer jämställt företag. För visst ska det vara lika självklart att det finns tamponger, bindor och trosskydd som att det finns toalettpapper?