Green Vision UF

Green Vision UF väljer ut och sammanför hållbarhetsengagerade personer, vidareutbildar och erbjuder hållbarhetsinriktade företag demopersonal som demonstrerar hållbara livsmedel i utvalda miljöer i syfte att stärka kundens varumärke och skapa merförsäljning.

Vi i Green Vision har själva erfarenheter att som ung försöka hitta ett jobb som ger ett första steg in på arbetsmarknaden. Green Vision är den sammanförande länken mellan unga engagerade personer och hållbarhetsinriktade företag. Som demopersonal får du chansen att visa dina kunskaper samt förespråka hållbara val genom att demonstrera miljövänliga och hållbara livsmedel. Du som demopersonal kommer att arbeta på bland annat mässor, butiker och events. Detta är ett perfekt tillfälle där du får möjligheten att utveckla dina sälj -och kommunikationskunskaper och dessutom är det en möjlighet in i arbetsmarknaden.