Flaskkompaniet UF

Hållbarhet och hälsa blir allt mer centralt i dagens samhälle, samtidigt lever vi i ett så pass stressfyllt samhälle att de mest primära behoven blir bort prioriterade. Med Flaskkompaniets flaska kommer vattendrickandet aldrig mer bli ett problem. Vi erbjuder en stilren och unik vattenflaska med praktiskt platt fortmat som fungerar som en smidig källa till det dagliga vattenintaget i form av en snygg accessoar såväl på kontoret som i skolan.

I ett samhälle som präglas av nya idéer och konstant förändring, där framförallt två faktorer, hållbarhet och hälsa spelar större och större roll fyller vår flaska en viktigt funktion i människors vardag. Olika typer av träningsformer ökar såväl som utbudet på vattenflaskor för specifika sporter. Men på fronten nischat till kontor – och skolmiljöer står det still. Detta i takt med att kontorstimmarna blir längre, tentapluggen mer intensiva och arbetarmoralen högre än någonsin. I denna dimma glömmer vi ett av våra mest grunläggande behov, att dricka tillräckligt med vatten. Att dricka vatten är tidlöst och kommer alltid att vara en av de mest grundläggande behoven att tillgodose, detta kombineras med en lika tidlös och stilren flaska att tillgodose detta behov med. Vi har tagit fram en flaska som står ut, men passar in och

vår ambition är att göra det enkelt för dig som vill leva en trendigare och hälsosammare livsstil.

Flaskkompaniet strävar efter att bli ett hållbart företag. Ett företag som drivs med framtiden i sikte, som följer internationella riktlinjerna och som bidrar till en positivt samhällsutveckling.

Ett ansvarsfullt och nytänkande företag som Flask Kompaniet bidrar till att lösa samhällets utmaningar genom att ta tillvara och utveckla något så enkelt som en vattenflaska. Vår vision är att bli ett hållbart företag, ett företag där miljöhänsyn, lönsamhet och socialt engagemang går hand i hand.