Chocolate for change

Jag tror på att alla människor har en historia. Alla har något inom sig som påverkat dem som person och som format dem till den de är idag. Min vision är att skapa ett sätt för alla att nå ut med sin historia. För att inspirera, öka förståelsen för andra människor i världen och för att alltid försäkra andra som gått igenom liknande saker, att de inte är ensamma.

Dessa historier kan handla om den 18åriga killen vars bästa vän nyss förlorat livet i en tragisk olycka, om den konstanta kampen att fortsätta varje dag trots att en del av honom inte finns kvar. Om den oskyldiga lilla flickan som vid bara sex års ålder blev sexuellt utnyttjad av sin egna fritidsledare och som tvingas leva med minnena för resten av livet. Om barnet som fick se en förälder ta sitt eget liv. Historier om saker som ingen ska behöva gå igenom men som ändå finns där runt omkring oss. Men som också visar att så länge det finns ett liv kvar finns det också hopp.

Jag skapar ett sätt att nå ut genom min alldeles egna RAW-choklad vars ekologiska ingredienser går att räkna på en hand. Likt varje historia kommer varje chokladkaka vara unik och den som berättar får vara med och designa förpackningen, samt välja topping på chokladen. Om personen som berättar sin historia vill kommer namnet att finnas med. Och annars kommer varje historia vara numrerad och därför spårbar. På det sättet kommer det alltid gå att följa sin egen chokladkaka och det kommer alltid finnas ett sätt att nå just den historieberättare som varje person inspireras av mest. På hemsidan kommer det gå att söka upp varje historia och det kommer finnas ett forum och en sida till varje unik historieberättare.

Jag vill inspirera och skapa förståelse och att koppla ihop det med något som choklad, något som är älskat av människor och som förknippas med glädje, kommer göra att det hemska istället vänds till något positivt. Och när det dessutom är en choklad som är nyttig kommer produkten inte bara inspirera och ge glädje till skälen utan även glädja kroppen och hälsan.