CHIA BOOST

BAKGRUND:

Idén väcktes i mitten av maj när vår tjejkompis serverade oss en hemlagad dryck innehållande chiafrön, vatten och lime (Chia fresca). Vi smakade på drycken och vi kände direkt att det var verkligen något nytt, unikt och något som stack ut från mängden.

Våra entreprenörshjärnor började direkt gå i högvarv. Vi letade på internet, i livsmedelsbutiker och  på caféer för att undersöka om någon annan tänkt på samma affärsidé , -att förpacka drycken i en flaska och sälja den i handeln. Det visade sig att ingen hade haft samma tanke som oss så kontaktade DRIVHUSET som i sin tur hjälpte oss med råd och tips. Direkt efter mötet kontaktade vi  olika produktionsföretag som kunde hjälpa oss att få fram en produkt.

Två månader senare stod med en fantastik produkt kallad  ”CHIA BOOST” som vi tillsammans med företaget Hodells skapat. Produkten har i skrivande stund  65st återförsäljare runt om i STHLM och med flera stora aktörer som är sugna på att ta in produkten till sina butiker/caféer runt om i Norden.

PRODUKTBESKRIVNING:

Chia Boost är en naturlig energidryck fullproppad med nyttigheter. Drycken är gjord på frukt och bär i kombination med superfröet Chia.  Frukt och bär tillsammans med chiafröet berikar drycken med bland annat Omega-3, fibrer, mineraler, kalcium, protein och vitaminer.

Chia Boost är fri från konserveringsmedel, färgämnen och stabiliseringsmedel.

Drycken finns i dagsläget i tre olika smaker (250ML):

-Ananas/ingefära

-Hallon/lime

-Mango/passion