PBC- Powerbank Computer

Min idé är en powerbank för datorn. Anledningen till att jag kom på denna idén är att i dagsläget finns det ingen power-bank för datorn på den svenska marknaden.Jag tror att många skulle uppskatta denna ide om en powerbank kom till försäljning i Sverige då det är många som skulle ha nytta av produkten i vardagen.

Märket på powerbanken kallar jag för PBC, då det är en förkortning för Power-Bank Computer. Den ska komma ut i tre olika färger: röd, guld och blå. På detta vis kan du välja just din favoritfärg på din power-bank. Varje färg på doftar en speciell doft som efterkallar en godissort. Den röda power-banken doftar jordgubb, den guldiga doftar cola och den blåa doftar blåbär. Anledningen till att den är parfymerad är till syfte att få vår produkt unik och på så sätt locka till sig kunder. I och med att produkten har godisdofter kommer folk att accoiera exempelvis jordgubbsgodis till min powerbank och på så sätt blir den mer igenkänd.

Power-banken ska vara liten och praktisk så att man enkelt kan ta med sig den vart man än går. Den ska få plats i samtliga väskor.

Personligen skulle jag verkligen rekommendera att investera i min Power-bank då jag verkligen tycker min skiljer sig jämfört med resterande på den internationella marknaden. De som redan finns idag på den internationella marknaden har varken en snygg design eller är smidiga då många är stora och tunga. Min är som tidigare nämnt mycket liten vilket är ett stort plus om man ska ta med den till skolan eller jobbet. PBc skulle bidra till att tusentals människor skulle få det enklare i sin vardag när de hamnar i situationer när deras dator är död och det inte finns tillgång till eluttag eller laddare exempelvis på bussen eller i flygplanet.

Resultat Folkets Röst: 147 Likes