Öppen scen Stockholm

Öppen scen står för musik, dans eller någon annan talang eller aktivitet. Folk anmäler sig till detta genom anmälan på nätet, affisher runt Stockholm eller människor som sprider detta. Folk i vilken ålder som helst kan söka. Scenen är i kungsträdgården där “We are sthlm” är. Under alla dessa uppträdande finns även en jury med 4 personer som sedan väljer 1:a och 2:a vinnare. Uppspel av musik mellan personerna som uppträder som en paus. Vinnarna kan vinna en check var eller annat stort. Under tiden alla uppträder ska det finnas vagnar med olika typer av mat där publiken eller folk kan köpa för att äta. Framför scenen ska det finnas massor av stolar så människor kan välja att sitta eller stå. Detta kan ske under en sommar då det är som mest folk ute och befinner sig i stockholm.

Resultat Folkets Röst: 0 Likes