Cyber Up

Allt i vårat samhälle idag krävs det mer eller mindre någon form av digital kunskap. Vad händer med dessa som fått växa upp utan denna kunskap? De som hamnar efter i samhället och får det betydligt svårare med det mesta? Vi talar om alla dessa underbara äldre som inte har någon kunskap och missar en massa roligt. Cyber Up vill digitalisera alla äldre och få med dom mer in i samhället! Vi ska ge ut kurser och föreläsningar om diverse olika tekniska baskunskaper som kan vara bra att kunna. Det kan vara allt från att göra en musikvideo till att börja blogga, lyssna på hårdrock via youtube eller leta recept på söta kakor på Google. Vi tror att både vi i den yngre generationen samt de i den äldre går miste om en massa vänner/möjligheter genom att inte alla hänger med i den digitala utvecklingen! Kurserna kommer kunna ges i 3 olika steg, en där det börjar helt från grunden som att starta en dator och hur man använder ett tangentbord. De två andra är för de som redan har någon form av baskunskaper, där kommer fokuset läggas på att visa vad man kan använda t.ex. internet till. Allt handlar om att ge fler möjligheter till ett roligare liv! I kurserna kommer det fixas roliga aktiviteter så som tävlingar. Tävlingarna kommer ha som baktanke att vara en möjlighet att träna på de kunskaper man lärt sig under kursen. Allt i kurserna kommer läras ut på ett trevligt, roligt och enkelt sätt. Vi tror på ett samhälle där alla är inkluderade!

Resultat Folkets Röst: 0 Likes