Avelly UF

Vi är tre drivna tjejer från Apelrydsskolan i Båstad, som går andra året på Global Management-programmet. Äntligen har det blivit dags för vårt UF-år! Vår affärsidé är att inspirera sötsugna ungdomar och vuxna till nyttigare alternativ i vardagen genom en receptbok med hälsosamma mellanmål och snacks. Vägen till ett nyttigare liv är svår och istället för att helt och hållet sluta med sötsakerna har vi gjort om recepten så att de blir nyttigare och godare. Vi har kontaktat kändisar som ställt upp med recept i boken, kanske hittar du din idol? Som komplement kommer vi att sälja några färdiga produkter ur vår bok för att man ska kunna prova på vad vi har att erbjuda. Vi vill göra det onyttiga nyttigt! Vårt mål är att bidra till ett nyttigare Sverige.

Resultat Folkets Röst: 0 Likes