Green Selection UF

Vi är ett såkallat UF-företag på Mora Gymnasium som drivs av två driftiga och affärsintresserade killar, här kommer en beskrivning av oss:

”Vår affärsidé är att erbjuda begagnade och kvalitetssäkrade märkeskläder till den medvetna konsumenten med fokus på hållbarhet, via sociala medier och webbshop”

Företaget har sina rötter i miljö- och hållbarttänkande och återvinning. Vår affärsmodell är att köpa in begagnade populära märkeskläder (Gant, RL) från privatpersoner för att sedan sälja dem vidare via vår egen webbshop. Vår målgrupp är alla från 12 år och uppåt eftersom vi erbjuder olika märken, olika plagg och olika storlekar så att vem som helst ska kunna hitta något snyggt att ha på sig. För att köpa in kläder använder vi tjänster som tradera och blocket där vi handplockar de plagg vi tror kommer sälja bäst. Men vi erbjuder även privatpersoner att sälja eller lämna in sina kläder till oss direkt. När vi får hem kläderna tvättar vi dem och fixar till dem så att de blir fräscha och ser bra ut till fotografering. Vi kommer att samarbeta med en fotograf och bloggerska. Hon kommer att hjälpa till med fotografering i utemiljö samt redigering och marknadsföring av vårt företag. Vi samarbeten även med modeller till fotograferingen av plagget för att göra plagget mera attraktivt. Vid prissättning tar vi hänsyn till vad inköpspriset uppgick till, samt marknadspriset för liknande begagnade plagg på blocket och tradera. Plaggen läggs ut på vår webbshop och väntar på en köpare. Vi marknadsför oss via instagram och facebook därför att våra potentiella kunder finns där. (webshopen är inte färdig och öppnar i mitten av november).

Resultat Folkets Röst: 3 Likes