UNITY dance collective och Danscenters Scengrupp Focus Crew

Jag har fått vara ledande i att skapa en fokus grupp på Danscenter Fryshuset med målgruppen ungdomar 13-18 år som vill satsa lite högre på sin dans. Gruppen är en scengrupp och ges ofta möjligheten att träna på scenframträdanden och det är deras fokus. Jag har format gruppen så att deras undervisning innehåller både Jazzdans, komersiell Streetkoreografi, grunder i Hip Hop samt egen träningstid. Målet är att gruppen ska få en bred grund att stå på vad gäller stilar inom dans och få kunskap om hur det är att jobba i som dansare i grupp med ett gemensamt mål.
Jag är en utav lärarna i denna grupp och undervisar i Hip Hop grunder.

Jag är även en utav grundarna till UNITY, ett danskollektiv för utbildade och verksamma dansare. Vi tränar varandra, hyr in lärare och skapar tillsammans. Målet med gruppen är att forma idéer, shower och dans event tillsammans och i olika sammanhang erbjuda undervisning utåt, på så vis skapa oss egna jobbmöjligheter i både grupp och enskilt.
Målet med gruppen är att skapa en plattform för dansare där alla är välkomna då detta inte är självklart i dansbranschen. Men fryshusets värdegrund som utgångspunkt hoppas vi att gruppen kan växa och bli attraktiv och representera vad fryshuset jobbar för.

Jag arbetar även som fritidsledare på Fryshusets fritidsgård Fryschillet.

Resultat Folkets Röst: 3 Likes