FitnessOnTop

Många lider av ohälsa i dagens samhälle precis som jag gjorde för ett år sedan. Jag lyckades få en förändring och tappa 20 KG och få en aktiv livsstil. Men det är inte alla som klarar det. Därför vill jag starta ett projekt där jag kan stötta individer som vill få en förändring i sin vardag. Jag har stor erfarenhet över att vara överviktig och det som gör min idé unik är att jag har varit i min klients fotspår sedan innan. Det jag kommer tillföra en klient är kost- och tränings schema och rådgivning samt uppföljning, så att man verkligen får sina resultat som man eftersträvar.

Jag har hjälpt flera personer med att gå ner i vikt och har även motivation till folk som kan följa min resa via Youtube och som har fått motivation till att börja själva. Men nu vill jag ta steget upp och starta detta projekt för att hjälpa fler människor och bli ett seriöst projekt också som inte bara varar under fritiden, utan i hela min vardag också. Jag hoppas verkligen det kan bli något med denna idé för ohälsan är väldigt bred och många vill ha hjälp men hittar inte rätt. Särskilt nu när snabbmat och stress är en vardag för många så struntar man i kost och träning.

Resultat Folkets Röst: 6 Likes