Möllans Basement / Youth For Future

Vi skapar jobb!

Möllans Basement/Youth For Future är ett socialt företag som riktar sig åt unga i Sverige med fokus i Malmö.

Att inte få ett jobb efter studenten eller examen kan leda till ett liv utanför arbetsmarknaden. Genom ett stort kontaktnät, där vi använder oss av direktkontakt med företag och ett stort fokus på vad unga vill i staden skapar vi många jobb. Vi löser ett stort samhällsproblem genom att vi alltid finns tillgängliga, då just ungdomar behöver oss. Vi jobbar i stort sätt på kvällar och nätter, då vi fångar upp massa ungdomar som vi annars inte ser under dagen.

Biljard, bordtennis, film och spel, en hel lokal med sysselsättning på natten och hjälp med Cv och studievägledning, för bra för att vara sant? Möllans Basement har gjort det verkligt för många unga i Malmö och nu vill vi att vår affärside ska utvecklas och spridas runt i landet.

Resultat Folkets Röst: 164 Likes