Alltio produktion

Reklamfilmer har under många års tid sätt lika dana ut. 1921 fick kvinnor rösträtt,men ändå är kampen lång. Vi gör reklamfilmer med hjälp av storitelling metoden. En metod som följer citatet – Vi väljer med hjärtat och förklara med hjärnan. Alla våra handlingar utgår ifrån hjärtat och sedan kommer vi på ett bra argument för oss själva varför vi agerade som vi gjorde. Så varför inte använda oss av känslor och ge våra kunder en upplevelse igenom berättandet och du får samtidigt din företags ide att synas!

Vi är två tjejer som bedriver detta företag, Vår väg hittills har varit lång och full med motgångar tack att vi har föds med fel organ mellan benen, men det stoppar oss inte. Vi vet att i Privata företag är det 70% män som sitter i chef positioner och det gör också att de flesta beslut som tas inom privata sektorn är ur en mans perspektiv och där med upplys inte problemen på samma sätt.

Låt oss kämpa emot kvinnoförtrycket i reklam, de sexistiska normerna och den nakenhet som idag säljer. Det är mer värt att jobba med en reklamfilmsmarknad där hantverket bakom produkten upplyses istället för stilfiguren framför. 7 av 10 svenskar använder sociala medier och 48% gör det dagligen. Låt oss följa den naturliga strömmen och gör reklam som blir en fördel och inte en nackdel i ditt dagliga flöde. Våra reklamfilmer motverkar inte bara den fortsatta snea kvinnosynen, men den på bygger också en ny reklamanda där vi får uppleva något med alla våra sinnen och inte bara med hjärnan.

Alltio Produktion – vi får din ide att synas!

Resultat Folkets Röst: 11 Likes