Wonder Twins Swim Wear

Genom Wonder Twins Swim Wear ska vi revolutionera hela det kvinnliga kroppsidealet! Vi anser att alla kvinnor borde känna sig bekväma i sin kropp och genom vårt kroppspositiva företag som strålar girlpower ska vi göra kvinnor självsäkra. Vårt syfte med företaget är att öka kvinnors goda självkänsla och det gör vi genom våra produkter – superläckra baddräkter. Trendspaningen visar att baddräkter kommer bli hetare mode än bikinis under sommaren 2017, vilket vi kommer ta vara på och designa de snyggaste, somrigaste och härligaste baddräkterna man kan tänka sig. Vi kommer sälja dessa baddräkter via en webbutik och jobba hårt för att skapa stor hype. Men hypen ska inte vara runt baddräkterna. Hypen kommer vara runt konceptet! Vi är trötta på idealet av kvinnokroppen som visas upp av catwalk- och fotomodeller idag. Idealet är ohälsosamt och ouppnåeligt. Våra modeller ska se ut precis så som riktiga kvinnor ser ut i samhället. Vårt märke bygger på att vara verklighetstroget och på riktigt. Vi vill att alla ska känna sig bekväma på stranden! Vi vill göra märket stort i hela världen och vi vill att alla klädbutiker ska ta efter oss. Det här är riktigt viktigt för samhället.

Resultat Folkets Röst: 14 Likes